La Compagnie

Ideeën zijn doorslaggevend

Ontdek voor wie

Ontdek met wie

Marketing en communicatiebureau

U zoekt een Marketing en communicatiebureau in de buurt van Groningen? Denk dan eens aan La Compagnie. Wij geloven dat wij als marketeers en communicatiespecialisten onze verantwoordelijkheid moeten nemen in deze sterk veranderende wereld.

Reclame, marketing en communicatie

La Compagnie is al jaren zeer actief als reclamebureau, marketingbureau en communicatiebureau in de stad Groningen. We ontwikkelen creatieve concepten en helpen nationale en internationale organisaties bij het bepalen van hun marketingstrategie en ontwikkelen communicatiestrategieën. We zijn niet alleen een allround communicatiebureau in Groningen, we zijn veel meer dan dat. U kunt ons ook zien als marketingbureau met een geheel eigen unieke aanpak. Ons gezelschap bestaat uit kanjers uit het reclame, marketing en communicatie vak.

La Compagnie

U bent zich momenteel aan het oriënteren? Voordat u een keuze maakt voor een marketing- en communicatiebureau in Groningen, willen wij ons graag aan u voorstellen. We hebben namelijk veel te bieden, zowel als marketingbureau, communicatiebureau, ontwerpbureau of als reclamebureau. We bespreken graag hoe wij uw doelstellingen kunnen realiseren met onze doorslaggevende ideeën over marketing, reclame en communicatie.

Wat ooit begon als traditioneel reclamebureau en/of communicatiebureau heeft zich nu ontwikkeld tot een full service marketingbureau. In dat kader kunt u ons inschakelen als uw Business to Business en Business to Consumer specialist. We hebben inmiddels heel wat jaren ervaring als marketingbureau. We zijn veelzijdig en beschikken over de perfect mix van talent en ervaring.

Wij zijn trots onze resultaten uit het verleden. Denk hierbij aan de introductie en branding van merken als Univé, Gaastra, Twinlife & Loto. We waren lange tijd het marketingbureau voor deze bekende merken. Onze klanten opereren zowel nationaal als internationaal. Dat doen wij dus ook!

Hoe we vanuit Groningen onze werkwijze toepassen

We hebben als communicatiebureau een unieke werkwijze, die wij toepassen daar waar dit van toepassing is. Ons bureau bestaat uit getalenteerde, bevlogen en hoog opgeleide mensen. Wij zien communicatie als een dynamisch proces met één allesbepalend doel: het raken van snaren en de harten van de klanten van onze klanten. Daar waar het kan gaan wij voor vernieuwing en verandering, maar waar het moet houden wij tradities in ere. Als communicatiebureau willen we uitdagend en prikkelend zijn, maar werken graag volgens het gezegde ‘it takes two to tango’. Geweldig werk maken, vergt ook moed van de opdrachtgever.