preview

Renate den Heijer

MANAGING DIRECTOR
Is de stuurvrouw van het bureau, is sparringpartner bij marcomtrajecten en permanent lid van het ideeën/concept-team. Bedacht oa. concepten voor DvhN (DAG-campagne), Nefarma (het 3D Farmahuis) en Groningen Bereikbaar (characters De Kubies).

preview

Olga de Bruine

CROSSMEDIA ADVISEUR
Adviseert en coördineert, regelt en duwt voort. Leg een uitdaging op haar bord en het komt goed tot op het kleinste detail. Is inmiddels uitgegroeid tot online professional pur sang en is daarom dé vraagbaak voor onze klanten als het over online campagnes gaat.

preview

Geerth Hessel Boschma

AANJAGER/CONCEPTONTWIKKELING
Oprichter van het bureau. Zette als bedenker en aanjager veel (nu!) bekende merken en organisaties in de markt. Motto: 'je kunt adverteren, mailen, banneren of facebooken tot je een ons weegt, maar zonder bevlogen idee werkt niets en verspil je andermans geld'

preview

Jasmin Latupeirissa

LEAD DESIGN
Is de bevlogen leidster van onze designstudio. Haar talent en oorspronkelijkheid werd na haar Minerva-tijd ook al opgepikt door designmagazines, terwijl in een eigen kledinglijn haar grote passie voor eigentijdse typografie en beeldtaal terug te vinden is. Is behalve 1000% La Compagnie ook 1000% FC Groningen.

preview

Erik Veenstra

CROSSMEDIA ADVISEUR
Erik de Noorman, zoals zijn geuzennaam luidt, schuwt de (markt)aanval niet. Weet erg veel van de laatste ontwikkelingen op online gebied en treedt op als procesbegeleider en sparringpartner voor onze klanten.

preview

Franci Wessels

Positionerings-strategeFranci maakte na haar studie aan de University of South Africa als positionerings-specialiste furore bij gerenommeerde bureaus als Ogilvy en de Positioneringsgroep. Is door de jaren heen La Compagnie's vaste keus geworden bij omvangrijke/complexe trajecten. Verbonden door onafhankelijkheid!

preview

Mark Popken

MARKETING/ONLINE CONSULTANT
Consultant en MT-lid van het bureau. Gepokt en gemazeld in de marketing en sales, zijn ervaring met omvangrijke online operaties voor A-merken komt van pas binnen ons portfolio.

preview

Mieke van de Wetering

DTP/VORMGEVING
Mieke is op en top media. Gaf in haar vorige leven enkele tijdschriften vorm; haar creatieve horizon is nu nóg weer breder. Mieke is een fervent Trouwlezeres maar bij La Compagnie is daar nog een DAGblad bijgekomen. En vrij naar J.C.; 'da's logisch!'

preview

Gerlinde Kamping

KLANTADVISERING
Gerlinde onderbouwt de veelal disruptive ideeën van ons bureau op een wetenschappelijke wijze; logisch als je ooit communicatiewetenschappen hebt gestudeerd aan onze eigen RUG. Deed ervaring op in diverse marcomfuncties en duikt overal op waar marketing en communicatiestrategieën bij La Compagnie worden uitgebroed.

preview

Gino Chirino

JUNIOR/GRAFISCH ONTWERP
Gino's grote liefde betreft het werk van Piet Parra. Op zich is dat al een goede basis voor een creatieve toekomst, maar Gino maakt ondertussen ook zelf al veelbelovende designs. Of Gino nét zo beroemd wordt staat nog in de toekomst beschreven, maar zijn naam heeft hij in elk geval al mee: Gino Chirino!

preview

Barack

Is de 4e bureauhond in successie. Staat officieel op de payroll als ‘security dog’, maar last ook regelmatig een thuiswerkdag in. Zeer aaibaar en (meestal) geen modderpoten.

preview

Simone de Haas

JUNIOR/GRAFISCH ONTWERP
Simone de Haas is een goede 'brandname', want de jongste van La Compagnie is bepaald niet de langzaamste stagiaire die we ooit hadden. Pakt dingen snel op, spitst haar oren bij briefings en gaat er vervolgens als een haas vandoor om aan het werk te gaan. Simone is een geheid design talent!