Dit zijn wij

Wij werken met een vaste kern van 8 professionals, verspreid over de disciplines strategie, concept, art direction, design, tekst en digital. Ons team kan voor specialistische trajecten en bij ‘piekbelasting’ snel opschalen met geestverwante specialisten, die door onze Communication Kitchen hecht met ons bureau zijn verbonden.

Renate den Heijer – managing director –

Is de stuurvrouw van het bureau, is sparringpartner bij marketing/communicatie-trajecten en permanent lid van het ideeën/concept-team. Bedacht oa. concepten voor DvhN (DAG-campagne), Nefarma (het 3D Farmahuis) en Groningen Bereikbaar (characters De Kubies).

Geerth Hessel Boschma – aanjager –

Oprichter van het bureau. Zette als bedenker, strateeg en aanjager veel (nu!) bekende merken en organisaties in de markt. Motto: ‘je kunt adverteren, mailen, banneren of facebooken tot je een ons weegt, maar zonder bevlogen idee werkt niets en verspil je andermans geld’

Erik Veenstra – online pro –

Erik de Noorman, zoals zijn geuzennaam luidt, schuwt de (markt)aanval niet. Weet erg veel van de laatste ontwikkelingen op online gebied en treedt op als procesbegeleider en sparringpartner voor onze klanten.

Jasmin Latupeirissa - lead designer -

Is de bevlogen leidster van onze designstudio. Haar talent en oorspronkelijkheid werd na haar Minerva-tijd ook al opgepikt door designmagazines, terwijl in een eigen kledinglijn haar grote passie voor eigentijdse typografie en beeldtaal terug te vinden is. Is behalve 1000% La Compagnie ook 1000% FC Groningen.

Franci Wessels – positionerings-stratege –

Franci maakte na haar studie aan de University of South Africa als positionerings-specialiste furore bij gerenommeerde bureaus als Ogilvy en de Positioneringsgroep. Is door de jaren heen La Compagnie’s vaste keus geworden bij omvangrijke/complexe trajecten. Verbonden door onafhankelijkheid!

Marlous Bolt - client services -

De vruchten van een studie communicatiewetenschappen laten wij ons bij La Compagnie goed smaken, maar Marlous voegt daarnaast nog een aantal jaren gedegen ervaring aan klantzijde toe. Een nuchtere Groningse dame in een flamboyante omgeving, maar onderschat haar disruptive ideeën niet.

Walter Spek - sr art director -

Walter’s ervaring als Art Director is niet voor de poes! Deed de grote merken bij internationale bureaus en komt nu met de regelmaat van de klok invliegen bij La Compagnie met inbreng voor de internationale- en nationale opdrachtgevers. Hond Bram is intussen ook bevriend met Barack, logisch als je zoveel bureaudienst hebt.

Rommie Schilstra - designer -

Na ‘Minerva’ reeg Rommie mooie opdrachten aan elkaar en maakte opvallende werk, o.a. voor Vera in Groningen. Versterkt nu de designstudio van ons bureau met haar illustratieve gaves en opmerkelijke stijl. Overstijgt letterlijk en figuurlijk de middelmaat!

Len Fickinger - art director -

Len is de brabo in ons gezelschap en dat is goed voor het nationale evenwicht binnen ons bureau! Len is telg uit een ontwerpersfamilie maar houdt zich bij La Compagnie vooral bezig met concepting en campagnebouw. Hier geldt dus: ideeën zijn doorslaggevend met een zachte G!

Laurens ten Cate - marketing trainee -

Zit als sportfanaat dicht op het vuur en bedacht elders al een traject voor en met Schalke 04. Helpt en ondersteunt het team tijdens zijn traineeship, maar krijgt natuurlijk ook ruimte om eigen ideeën in te brengen. Kent verder spelregels van zo’n beetje alle sporten uit z’n hoofd.

Barack - gekwalificeerde bureauhond -

Is de 4e bureauhond in successie. Staat officieel op de payroll als ‘security dog’, maar last ook regelmatig een thuiswerkdag in. Zeer aaibaar en (meestal) geen modderpoten.

Vacatures!

La Compagnie groeit. Wij zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s! Bekijk onze vacatures