< terug naar het overzicht

WE ARE HIRING

30 maart 2018     11:49

Nieuwe klanten en opdrachten uit binnen en buitenland vragen om versterking van ons team!

La Compagnie heeft een breed pakket zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Van een profclub uit de eredivisie tot een multinational op het gebied van coating, van opdrachtgevers uit de farmaceutische wereld tot één van de grootste online debiteurensystemen van Europa. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar twee nieuwe collega’s.

In de eerste plaats zoeken we een

marketing
coördinator

 

Hij/zij wordt verantwoordelijk voor de inspirerende behandeling van een aantal opdrachtgevers. We zoeken dus echt iemand met kennis(opleiding) en ervaring in ons vak en liefst ook iemand met goede kennis van de Engelse taal, gezien ons internationale speelveld.

 

Minimaal HEAO, of NIMA, of soortgelijk.

 

Natuurlijk moet deze nieuwe collega in ons team passen. Geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en vooral geen ‘leuk baantje’ zoeken. We zijn echt wel op zoek naar een die-hard die je s’avonds toch nog even belt met een suggestie ‘hoe we de klant morgen nog beter kunnen adviseren en inspireren’

 

Laatst kwamen we de functie tegen van ‘Happy Cliënt Director’. We moesten een beetje gniffelen, maar het komt wel in de buurt. Zeg maar!

 

Work hard, play hard dus. Je bent pro-actief, inspirerend, leuk in de omgang, snapt en onderschrijft ons MANIFEST (elders op deze site) en hebt besloten dat je een avontuurlijk stap wil maken met veel eigen verantwoordelijkheid. Natuurlijk ben je bekend met wat er online speelt in ons vak. Méér cliché’s (teamplayer, meedenker. duizendpoot etc etc)  heeft de goeie verstaander niet nodig!

 

Nou ja, nog ééntje dan: je bent gedegen, zorgvuldig, maar ook een beetje rock ’n roll.

Je komt in ons klantenteam onder leiding van Renate Boschma.

Ook zoeken we een

art
director
digital

 

Nadat we alweer jaren geleden de eerste AR product-introductie deden voor een internationale opdrachtgever ging het nog harder met onze digitale kunsten. Natuurlijk ontwierpen we al jaren en jaren websites, anno nu gaat het bereik veel verder en gaat ons speelveld van SEO trajecten tot app’s die dan ook écht veel worden bekeken. Activatie en visual storytelling zijn de bekende plattitudes.

 

Je gaat onze gestaag groeiende component ‘La Compagnie Digital ‘ letterlijk helpen vormgeven en samenwerken met hooggekwalificeerde bouwers. We hebben daarbij binnenkort een interessante propositie naar de Nederlandse markt.

 

Deze functie hoeft niet echt helemaal 40, 60 of 70 uur per week, supertalenten die het willen opbouwen zijn ook welkom. En talenten die ook supergoed zijn in offline – vaak is dat gewoon zo – moeten vooral ook bellen of mailen.

Voor beide functies is Renate@lacompagnie.nl het eerste aanspreekpunt/mailadres. Dank voor je aandacht!!!

Dit bericht delen