Ideeën zijn doorslaggevend

La compagnie

Actueel

Wat ons inspireert en bezighoudt

Over de energie van een bureau

Wie ons hier bezoekt is vrijwel zeker op zoek naar verandering, naar energie en visie. Energie geven, elkaar beter maken, nieuwe inzichten delen, dat is wat we doen.

We zijn gids in het digitale landschap en willen onze lange ervaring op het gebied van televisie, films, drukwerk tot en met guerilla met je delen. We werken voor multinationals, maar ook voor bevlogen startups. Ons manifest vertelt hoe we graag zaken doen en wat onze mores is, als compact bureau in een grote, boeiende wereld.
Lees meer >>

Amca Nederland

Ook aangeschoven als nieuwe klant bij La Compagnie is Amca Hydraulic Controls, gevestigd in Ten Post in Groningen. Voor dit specialistische bedrijf in hydrauliek ontwikkelen we een positionering, gevolgd door een web-, online en salesstrategie.
Lees meer >>

Nefarma

HOE WIJ DE BIJDRAGEN VAN DE (GEZAMENLIJKE) FARMACEUTISCHE INDUSTRIE IN NEDERLAND OP EEN BOEIENDE WIJZE INZICHTELIJK MAAKTEN.
Lees meer >>

Klassiekers

STONDEN LETTERLIJK MODEL VOOR- EN IN HET BEGINTIJD VAN ONS BUREAU. ‘Geruchtmakende’ operaties waarmee La Compagnie vrijwel direct na haar start het fundament heeft gelegd voor wat het bureau nu is.
Lees meer >>

Eleq

WE BEDACHTEN VOOR EEN PRODUCENT VAN transformatoren en elektrische/elektronische meet- en regelapparatuur voor industriële toepassingen.
Lees meer >>