AfterPay

DE – OOK EUROPEES – SNELGROEIENDE ‘BETALEN DOE JE ACHTERAF’ BETAALSERVICE. WEBSHOPS KUNNEN HUN KLANTEN NU DE SERVICE BIEDEN DAT JE PAS 14 DAGEN NA JE AANKOOP HOEFT TE BETALEN.

Vrijheid

Betalen als het je later beter uitkomt. Voor AfterPay is ons bureau op diverse terreinen van de marketing en communicatie actief. Ons speelveld hierbij gaat van sparringspartner voor de directie – op het gebied van marketing en communicatie – tot in- en externe branding. AfterPay behoort tot de Arvato-Bertelsmann familie, het is daarom ook logisch dat eigen contacten met RTL ten volle worden benut.

Shopbeleving

AfterPay vroeg La Compagnie te helpen bij de ontwikkeling van een nieuwe website en bijbehorende beeldtaal. De fotografie kwam op naam van Ruud Baan. Ook de (in online-land) belangrijke iconen werden ontwikkeld door ons bureau waarbij de ‘lachende shoppingbag’ een centrale rol vervult in de animatie en andere uitingen.

 

Every brand needs one

Belangrijk is bij een snelgroeiende organisatie dat de merkwaardes goed worden geborgd, beheerd en door de juiste mensen worden gedeeld. Een brandbook is hiervoor hét aangewezen middel, in feite is het de inspirerende ‘bijbel’ onder elk merk. Ons bureau maakte daarvoor een concept, begeleidde de gesprekken en discussies met staf en de medewerkers en deed het veldwerk. Daarna volgde uiteraard de uitvoering. In dit boekwerk komen uiteraard ook zaken als de borging van de huisstijl en de ‘communicatie-meetlat’ aan de orde.

Schermafbeelding-2016-06-15-om-10_opt-kopie-2
Schermafbeelding-2016-06-15-om-10_opt
Schermafbeelding-2016-06-15-om-10_opt-kopie