Blockr Marine

Blockr Marine: Nooit meer lekkage

Voor het Groningse bedrijf Sealworld introduceren we wereldwijd Blockr Marine. Een revolutionair product voor o.a. de maritieme wereld. Een afdichtings-product dat nooit meer uitdroogt en daardoor levenslang meegaat en daardoor lekkage voorkomt.

 

 

WE KOZEN DE KLASSIEKE REDDINGSBOOT DE BRANDARIS (1920) ALS ‘LAUNCHING PARTNER’. DE RESTAURATIECOMMISSIE ZEI METEEN ‘JA’ TOEN DE KWALITEITEN VAN HET NIEUWE PRODUCT WERDEN GEDEMONSTREERD. STALEN/IJZEREN OPPERVLAKTEN ROESTEN NOOIT MEER, DEKDOORVOEREN KRIJGEN NOOIT MEER LAST VAN LEKKAGE. BELANGRIJK ASPECT DAARBIJ IS DAT HET PRODUCT NOOIT UITDROOGT DUS NIET GAAT KRIMPEN OF SCHEUREN. DE VISCO-ELASTISCHE EIGENSCHAPPEN ZIJN CRUSIAAL BIJ DEKDOORVOEREN EN RISICOVOLLE PLEKKEN ALS SCEPTERS, MASTCONSTRUCTIES EN ALLE OPBOUW-ELEMENTEN OP SCHEPEN.

 

 

Introductie

Ten behoeve van de wereldwijde marktintroductie verzorgde La Compagnie de brand-identity en communicatie-strategie. Daarna dus logo, huisstijl, web, on- en offline campagne tot en met packaging. Ook werden de contacten gelegd met commissie van de Brandaris op Terschelling. Blockr Marine richt zich op de plezierjachten – dus de recreatievaart. Voor de professionele markt heeft Sealworld een aparte lijn onder de naam Sealworld-Pro.