Proef onze gastvrijheid

Tijdens een eerste kennismaking
die altijd vrijblijvend, maar vooral
inspirerend is!

 

  ik wil geïnspireerd worden over:

  betekenismarketingconceptontwikkelingmarketingstrategiemerkintroductielogo/huisstijl/beeldtaalreclamecampagneonline/digital marketingsomething else!

  Vind de weg

  Kom je met de auto?

  Kom je met de auto bij ons op bezoek? Rijd dan naar het Emmaplein en neem deze rotonde driekwart en sla rechtsaf de Praediniussingel op. Rijd deze uit tot de brug en maak dan linksom een u-turn en vervolg je weg op de Praediniussingel terug richting Emmaplein. De inrit naar ons pand is de laatste voordat je weer de rotonde oprijdt. Hier kom je voor een slagboom. Bel ons dat je er bent. Wij openen de slagboom voor je en zoek vervolgens een parkeerplekje.

  Kom je met het OV?

  Kom je met het openbaar vervoer naar ons toe? Stap dan uit op het Centraal Station Groningen. Loop vervolgens over de museumbrug, tegenover het station, en sla linksaf de Ubbo Emmiussingel op. Loop deze uit tot het Emmaplein. Steek het Emmaplein over. Ons kantoor bevindt zich in het eerste pand aan de linkerkant. Je vindt de ingang als je via de slagboom naar de trapopgang loopt.

  Kom je op de fiets?

  Kom je met de fiets bij ons op bezoek? Fiets dan naar het Emmaplein. Op de rotonde vind je ons pand als laatste voordat je rechtsaf richting de brug kan. Je kan met de fiets langs de slagboom. Er staan naast de trap naar de ingang enkele metalen rekken waar je je fiets neer kan zetten.