Proef onze gastvrijheid

Tijdens een eerste kennismaking
die altijd vrijblijvend, maar vooral
inspirerend is!

 

  ik wil geïnspireerd worden over:

  conceptontwikkelingmarketingstrategiemerkintroductielogo/huisstijl/beeldtaalreclamecampagneonline/digital marketingsomething else!

  Vind de weg

  Kom je met de auto?

  Kom je met de auto bij ons op bezoek? Rijd dan de parkeergarage van het Hitachi Capital Mobility Stadion in, deze is te vinden aan de Wittop Koningstraat, een zijstraatje van de Boumaboulevard. Zodra je binnen bent, rijd dan gelijk naar niveau -2. Hier rijd je voorbij de ingang van Jumbo en volg je de borden ‘Euroborg Offices 63-85’. Aangekomen, kun je je auto parkeren en de lift nemen naar de tweede verdieping.Vervolgens vind je links van je de deur naar ons kantoor.

  Kom je op de fiets?

  Kom je met de fiets bij ons op bezoek? Fiets dan het platform van het Hitachi Capital Mobility Stadion op. Dit kan op twee manieren, aan de linker- en de rechterkant van het Alfa College. Fiets voorbij de hoofdingang van FC Groningen en vervolgens voorbij de ingang van de Kinepolis Bioscoop (je fietst dus tegen de klok in). Je fietst nu richting twee flats, genaamd de Brander en de Stoker, hier kun je je fiets parkeren. Als je dan richting het stadion kijkt zie je een draaideur met daarboven ‘Euroborg Offices’, ga hier naar binnen en neem de lift (of trap) naar de tweede verdieping, links van je vind je de deur naar ons kantoor.