De gevarieerde weken van een veelzijdig bureau

ONS BUREAU IS DEZE HERFST MET VEEL FACETTEN VAN HET MARKETING- EN COMMUNICATIEVELD ACTIEF. EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN VAN GROTE EN KLEINERE PROJECTEN DIE MOMENTEEL OP DE TAFELS VAN ONZE ONTWERPSTUDIO LIGGEN. WE BEGINNEN MET WINKELEN, OF LIEVER, MET ONLINE SHOPPEN.

 

AfterPay groeit gestaag door

Trots zijn we dat we voor de Thuiswinkel Award Winner 2015, AfterPay uit Heerenveen, diverse brandingsactiviteiten mogen ontwikkelen. AfterPay – betalen doe je achteraf – is de snelgroeiende online betaaldienst, waarbij je anders dan bijvoorbeeld bij iDeal of Paypal, pas hoeft te betalen als je de gekochte spullen thuis hebt gekregen en ze je bevallen. AfterPay groeit ook Europees sterk door, o.a. in Duitsland en Scandinavië. Vrijwel alle grote bekende merken en ketens – van Bol.com tot en met Zalando – bieden AfterPay als betaaldienst aan. AfterPay is de sponsor van de i-Skate schaatsploeg, maar commercials van AfterPay zijn ook regelmatig te zien op RTL4.

STOPAQ finalist Groninger OndernemingsPrijs

Niet minder trots zijn we op de finaleplaats voor de Groninger Ondernemingsprijs van onze opdrachtgever STOPAQ uit Stadskanaal. Tijdens de finale op 12 november zal in Martiniplaza de eindstrijd worden beslist. STOPAQ is een wereldwijde groeier, die zich als maakindustrie bezig houdt met de bestrijding van corrosie in vooral de olie-, gas- en waterindustrie. Maar ook uitbreidingen naar andere markten, zoals do-it-your-self market, staan voor de deur. De enorme expansie is gebaseerd op een Groningse uitvinding; een visco-elastische sealant. Roest is één van de grootste bedreigingen voor onze planeet; denk daarbij aan doorroestende olieleidingen (wat al regelmatig gebeurt), damwanden (stijging zeespiegel), (kern)onderzeeërs en stalen constructies in havens, boortorens, windmolens, etc. STOPAQ geeft daarbij een garantie voor het leven, vandaar de dubbele betekenis van het motto van het bedrijf: Seal For Life. Samen met de CEO Frits Doddema bereiden we de finale voor.

 

Sales voor Premiumstore Egbert Egberts

Voor de Premiumstore in Groningen van Egbert Egberts – die al een toonaangevend fietscentrum in Borger heeft – gaan we verschillende salesactiviteiten doen. Paradepaard is de Zwitserse superfiets Stromer. We kunnen alvast verklappen dat de acties ‘iets’ met FC Groningen te maken hebben; de wielercentra van Egberts zijn actief lid van de Hattrick’s Club. Binnenkort meer hierover!