innovatie in corrosie preventie


Allter

Alternate Corrosion Prevention Systems

Allter Alternate Corrosion Prevention Systems is een nieuwe, multinationale onderneming met vestigingen in Mexico, Nederland en (hoofdkantoor) in Wervik (België). Het bedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve producten op het gebied van corrosie preventie en bescherming voor met name industriële toepassingen, onshore en offshore. Corrosie is ‘staatsvijand nummer één’ als het gaat om olie- en gasleidingen die door kwetsbare gebieden, meren, zeeën en oceanen lopen. Het doorroesten van stalen constructies en leidingen kan tot grote milieurampen leiden.

Allter biedt dankzij innovatieve toepassingen een range alternatieve oplossingen voor langdurige bescherming van infrastructurele projecten. People, planet profit is hierbij de rode draad.

Voor Allter ontwikkelde La Compagnie de merkidentiteit, de visuele identiteit en de uitwerkingen daarvan. Hierbij kwam het totale scala aan onderwerpen aan bod die bij de geboorte van een nieuwe, internationale onderneming van belang zijn: van logo, huisstijl en huisstijldragers tot salesportfolio, van verpakkingen tot de website.

La Compagnie ontwikkelde vanuit het basisconcept een wide range aan verpakkingen.

Website

Digital marketing speelt een grote rol bij het bereiken van een pluriforme doelgroep van beslissers, verspreid over alle continenten. Voor Allter ontwikkelde ons bureau ook de website www.allter.com

Corporate Video

De corporate film geeft in een 30 tal seconden weer waar Allter voor staat.
Het is meteen een statement: “zo staan wij in de wereld, dit is onze missie”.