La Compagnie

Ideeën zijn doorslaggevend

Ontdek voor wie

Ontdek met wie

Online branding

Online branding is een proces en draait om de online aanwezigheid van uw bedrijf, organisatie of merk. Vragen als “Hoe zet je je bedrijf online neer?”, “Wat wil je uitstralen?” en “Wat kun je wel en niet zeggen?” spelen hierbij een grote rol.

De kern van branding is het creëren van een vaste plaats in de geest van de consument. U wilt dat de klant het bedrijf kent, onthoudt en positieve associaties opbouwt. Uiteindelijk leiden deze positieve associaties ook tot meer aankopen. Branding vindt dus compleet plaats in het hoofd van de consument.

Doelgroep

Online branding is iets dat steeds meer opkomt. Bij online campagnes ligt de focus op de analyse, datatoepassingen en techniek. Om uw bedrijf of merk online goed neer te kunnen zetten, kijken we naar de doelgroep. Vanaf hier kunt u uw focussen op content creatie, social media en alles wat het merk online kan versterken. Een sterk merk in de hoofd van de doelgroep zorgt vervolgens voor meer conversie.

Het merk

Een merk kan zich met elke eigenschap associëren, maar het belangrijkste is dat het de koopgedrag van de doelgroep beïnvloedt. Effectieve associaties koppelen een merk aan de doelen van de klant.

Om de relevante associaties te vinden, moeten we in de hersenen kijken. Neuroimaging-onderzoek laat zien dat consumenten ook onbewuste doelen nastreven met hun aankopen. Deze oermotivaties zijn in te delen in sociale motivaties, persoonlijke motivaties en biologische motivaties.

La Compagnie en online branding

Bij La Compagnie maken we eerst een plan voor online branding. Het is belangrijk dat u een online brand aan de klanten aanbiedt, zodat de klanten ook weten wat zij aan uw bedrijf hebben. Het gaat er in feite om dat u op een leuke manier in contact komt met uw klanten en dat de klant dan ook weet wat zij bij u kunnen doen. Het gaat er om dat klanten u overal kunnen vinden. Het is daarom ideaal om gebruik te maken van Google Ads, linkbuilding, en ook Sociale Media is een goede optie. U zou kunnen adverteren op websites als YouTube en Facebook.

Online branding

Bel direct:
050 318 6367

Contactformulier

Meer info