HOE WERKEN WIJ

We zijn bewust compact. We zijn daardoor mean & lean. We kunnen snel opschalen bij grote campagnes door onze schil met specialisten. We werken samen met EPPA Public Affairs in Den Haag en in België met Strategic & Creative Group Van Damme, Brugge. Ontmoet ons: we zijn 24/7 betrokken!

Renate den Heijer – managing director –

Is de stuurvrouw van het bureau, sparringpartner bij marketing- en communicatietrajecten en permanent lid van het conceptteam. Bedacht o.a. concepten voor DvhN (DAG-campagne) en Nefarma (het 3D Farmahuis). Gelooft in de kracht van ideeën en een innovatieve bureauvisie van deze tijd.

Geerth Hessel Boschma – creative director –

Oprichter van het bureau. Zette als bedenker, strateeg en aanjager veel (nu!) bekende merken en organisaties in de markt. Motto: ‘ Je kunt adverteren, mailen, banneren of facebooken tot je een ons weegt, maar zonder bevlogen idee werkt niets en verspil je andermans geld.’

Erik Veenstra – online pro –

Erik de Noorman, zoals zijn geuzennaam luidt, schuwt de (markt)aanval niet. Weet erg veel van de laatste ontwikkelingen op online gebied en treedt op als procesbegeleider en sparringpartner voor onze klanten.

Franci Wessels – positioneringsstrateeg –

Franci maakte na haar studie aan de University of South Africa als positioneringsspecialiste furore bij gerenommeerde bureaus als Ogilvy en de Positioneringsgroep. Is door de jaren heen La Compagnie’s vaste keus geworden bij omvangrijke/complexe trajecten. Verbonden door onafhankelijkheid!

Walter Spek - sr art director -

Walter’s ervaring als Art Director is niet voor de poes! Deed de grote merken bij internationale bureaus en komt nu met de regelmaat van de klok invliegen bij La Compagnie met inbreng voor de internationale en nationale opdrachtgevers. Hond Bram is intussen ook bevriend met Barack, logisch als je zoveel bureaudienst hebt.

Björn Rubingh - Art Director -

Björn Rubingh, art director met grote voorliefde voor fotografie en dus beeldtaal. Mooie sparringspartner voor onze filmers en fotografen!

Rommie Schilstra - designer -

Na ‘Minerva’ reeg Rommie mooie opdrachten aan elkaar en maakte opvallende werk, o.a. voor Vera in Groningen. Versterkt nu de designstudio van ons bureau met haar illustratieve gaves en opmerkelijke stijl. Overstijgt letterlijk en figuurlijk de middelmaat!

Anjet Bastiaanse - Marketing coordinator -

In een gestaag groeiend bedrijf moet natuurlijk veel gecoördineerd worden. Als het dan ook nog over marketing gaat ben je bij Anjet aan het goede adres.
Coördineert niet alleen, maar schrijft ook teksten, artikelen en adviezen. Werkte bij NAM en heeft zodoende veel raakvlakken met waar we ons dagelijks mee bezighouden.
Loopt overigens de halve marathon in 2’10 en heeft ook daarom geen moeite om de dynamiek en snelheid van het buro bij te houden!

Robert Mijdendorp - Digital innovator -

Wie al zeilend een atlantische oversteek heeft gedaan heeft natuurlijk direct al een streepje voor binnen ons (blue)waterminnend team. Robert brengt zijn ervaring als art director en conceptontwikkelaar in en gaf zijn digitale kennis onder meer vorm via het Pratt Institute in New York en via ervaringen bij toonaangevende internetbedrijven. Als digital innovator bij La Compagnie is hij gids, strateeg en inspirator voor onze opdrachtgevers in het snel en voortdurend veranderende medialandschap. Zijn voorliefde voor (sociaal)maatschappelijke trajecten volgens de nieuwe betekeniseconomie – purpose driven – sluit daarbij naadloos aan bij de missie en visie van ons bureau.

Ilse Graansma - Junior grafisch vormgever -

Het jongste talent bij La Compagnie verdwijnt bijna helemaal achter het grote Apple scherm. Maar onderschat haar niet; ze is hard op weg later een beroemd typo-director te worden!

Lynn Steeman - Junior Communicatie Medewerker -

Onderging meteen al een vuurdoop bij het bureau als lid van het editor-team toen er een internationaal magazine gemaakt moest worden. Kwam mooi uit met haar Canadese ervaring die ze net achter de rug had en in de bagage heeft. Wil echt doorbreken in de internationale bureauwereld. Zien we over een paar jaar terug bij droga5 in NY!

Barack - gekwalificeerde bureauhond -

Is de 4e bureauhond in successie. Staat officieel op de payroll als ‘security dog’, maar last ook regelmatig een thuiswerkdag in. Zeer aaibaar en (meestal) geen modderpoten.