HOE WERKEN WIJ

We zijn bewust compact. We zijn daardoor mean & lean. We kunnen snel opschalen bij grote campagnes door onze schil met specialisten. We werken samen met EPPA Public Affairs in Den Haag en in België met Strategic & Creative Group Van Damme, Brugge. Ontmoet ons: we zijn 24/7 betrokken!

Renate den Heijer – managing director –

Is de stuurvrouw van het bureau, sparringpartner bij marketing- en communicatietrajecten en permanent lid van het conceptteam. Bedacht o.a. concepten voor DvhN (DAG-campagne) en Nefarma (het 3D Farmahuis). Gelooft in de kracht van ideeën en een innovatieve bureauvisie van deze tijd.

Geerth Hessel Boschma – creative director –

Oprichter van het bureau in 1987.  Zette als bedenker, strateeg en aanjager veel (nu!) bekende merken en organisaties in de markt. Motto: ‘ Je kunt adverteren, mailen, banneren of facebooken tot je een ons weegt, maar zonder bevlogen idee werkt niets en verspil je andermans geld.’

Erik Veenstra – online pro –

Erik de Noorman, zoals zijn geuzennaam luidt, schuwt de (markt)aanval niet. Weet erg veel van de laatste ontwikkelingen op online gebied en treedt op als procesbegeleider en sparringpartner voor onze klanten.

Franci Wessels – positioneringsstrateeg –

Franci maakte na haar studie aan de University of South Africa als positioneringsspecialiste furore bij gerenommeerde bureaus als Ogilvy en de Positioneringsgroep. Is door de jaren heen La Compagnie’s vaste keus geworden bij omvangrijke/complexe trajecten. Verbonden door onafhankelijkheid!

Walter Spek - sr art director -

Walter’s ervaring als Art Director is niet voor de poes! Deed de grote merken bij internationale bureaus en komt nu met de regelmaat van de klok invliegen bij La Compagnie met inbreng voor de internationale en nationale opdrachtgevers. Hond Bram is intussen ook bevriend met Barack, logisch als je zoveel bureaudienst hebt.

Björn Rubingh - Art Director -

Björn Rubingh, art director met grote voorliefde voor fotografie en dus beeldtaal. Mooie sparringspartner voor onze filmers en fotografen!

Ilse Graansma - Junior grafisch vormgever -

Het jongste talent bij La Compagnie verdwijnt bijna helemaal achter het grote Apple scherm. Maar onderschat haar niet; ze is hard op weg later een beroemd typo-director te worden!

Anjet Bastiaanse - Marketing coordinator -

In een gestaag groeiend bedrijf moet natuurlijk veel gecoördineerd worden. Als het dan ook nog over marketing gaat ben je bij Anjet aan het goede adres.
Coördineert niet alleen, maar schrijft ook teksten, artikelen en adviezen. Heeft vanuit haar vorige werk veel raakvlakken met waar we ons dagelijks mee bezighouden.
Loopt overigens de halve marathon in 2’10 en heeft ook daarom geen moeite om de dynamiek en snelheid van het buro bij te houden!

Laura Dulleman - Junior Marketeer -

Wie slim is koopt nu al een schilderij van Laura Dulleman! Of het werk van deze dame straks in de grote galerieën hangt is nu nog de vraag, maar kunstzinnig is onze junior marketeer in elk geval wel. 

Is inmiddels afgestudeerd in ruimtelijke vormgeving en is bij ons een (client)service gevoelige collega op onze marketingafdeling. Maakt het liefst wandeltochten in haar uppie en krijgt dan de meest creatieve ideeën. Stoor haar dan dus niet!

Marjolein Roerig - junior designer/dtp -

Als je zo’n mooie achternaam hebt moet je natuurlijk bij een bureau zijn dat continue reuring veroorzaakt. Haar veelzijdigheid toonde ze al op zeer jonge leeftijd; ze illustreert, zet dingen in elkaar en had al vroeg het diploma handvaardigheid op zak.

Nu als junior multimedia-designer gaat ze letterlijk naam maken bij La Compagnie waar ze natuurlijk wel een streepje voor heeft omdat ze met haar hond aan Dogdance doet.
Maar dat mag volgens haar dan weer geen naam hebben. 

Barack - gekwalificeerde bureauhond -

Is de 4e bureauhond in successie. Staat officieel op de payroll als ‘security dog’, maar last ook regelmatig een thuiswerkdag in. Zeer aaibaar en (meestal) geen modderpoten.