HOE WERKEN WIJ

We zijn bewust compact. We zijn daardoor mean & lean. We kunnen snel opschalen bij grote campagnes door onze schil met specialisten. We werken samen met EPPA Public Affairs in Den Haag en in België met Strategic & Creative Group Van Damme, Brugge. Ontmoet ons: we zijn 24/7 betrokken!

Renate den Heijer – managing director –

Is de stuurvrouw van het bureau, sparringpartner bij marketing- en communicatietrajecten en permanent lid van het conceptteam. Bedacht o.a. concepten voor DvhN (DAG-campagne) en Nefarma (het 3D Farmahuis). Gelooft in de kracht van ideeën en een innovatieve bureauvisie van deze tijd.

Geerth Hessel Boschma – creative director –

Oprichter van het bureau in 1987.  Zette als bedenker, strateeg en aanjager veel (nu!) bekende merken en organisaties in de markt. Motto: ‘ Je kunt adverteren, mailen, banneren of facebooken tot je een ons weegt, maar zonder bevlogen idee werkt niets en verspil je andermans geld.’

Erik Veenstra – online pro –

Erik de Noorman, zoals zijn geuzennaam luidt, schuwt de (markt)aanval niet. Weet erg veel van de laatste ontwikkelingen op online gebied en treedt op als procesbegeleider en sparringpartner voor onze klanten.

Franci Wessels – positioneringsstrateeg –

Franci maakte na haar studie aan de University of South Africa als positioneringsspecialiste furore bij gerenommeerde bureaus als Ogilvy en de Positioneringsgroep. Is door de jaren heen La Compagnie’s vaste keus geworden bij omvangrijke/complexe trajecten. Verbonden door onafhankelijkheid!

Walter Spek - sr art director -

Walter’s ervaring als Art Director is niet voor de poes! Deed de grote merken bij internationale bureaus en komt nu met de regelmaat van de klok invliegen bij La Compagnie met inbreng voor de internationale en nationale opdrachtgevers. Hond Bram is intussen ook bevriend met Barack, logisch als je zoveel bureaudienst hebt.

Björn Rubingh - Art Director -

Björn Rubingh, art director met grote voorliefde voor fotografie en dus beeldtaal. Mooie sparringspartner voor onze filmers en fotografen!

Ilse Graansma - Junior grafisch vormgever -

Het jongste talent bij La Compagnie verdwijnt bijna helemaal achter het grote Apple scherm. Maar onderschat haar niet; ze is hard op weg later een beroemd typo-director te worden!

Anjet Bastiaanse - Marketing coordinator -

In een gestaag groeiend bedrijf moet natuurlijk veel gecoördineerd worden. Als het dan ook nog over marketing gaat ben je bij Anjet aan het goede adres.
Coördineert niet alleen, maar schrijft ook teksten, artikelen en adviezen. Heeft vanuit haar vorige werk veel raakvlakken met waar we ons dagelijks mee bezighouden.
Loopt overigens de halve marathon in 2’10 en heeft ook daarom geen moeite om de dynamiek en snelheid van het buro bij te houden!

Sander van Loon - Designer -

Met de Willem de Kooning Academie, talent én buitenlandse werkervaring op zak, kun je overal wel terecht maar Sander koos voor het Noorden.  Hij is intussen een geduchte tegenstander in onze tafelvoetbal league, maar scoort vooral met zijn conceptuele designs.

Marc de Vries - junior marketingmedewerker -

Marc doet een bijzondere stage bij ons bureau, want nog maar nauwelijks binnen of hij zat al diep in een concept voor een nieuw TV programma. Blijft natuurlijk de vraag of hij zelf geen slachtoffer wordt van een candid programma, maar voorlopig lijkt Marc daar veel te waakzaam voor. Zijn studie marketing zal ook daarom wel  goed verlopen schatten we in.

Barack - gekwalificeerde bureauhond -

Is de 4e bureauhond in successie. Staat officieel op de payroll als ‘security dog’, maar last ook regelmatig een thuiswerkdag in. Zeer aaibaar en (meestal) geen modderpoten.