HOE WERKEN WIJ

La Compagnie werkt met een compact, ervaren strategisch/creatief team met daaromheen een schil van specialisten.
Deze invlieg-collega’s en samenwerkende partners zijn nauw met ons verbonden via ons kwaliteitslabel Le Communication Kitchen. 

Renate den Heijer – managing director –

Is de stuurvrouw van het bureau, sparringpartner bij marketing- en communicatietrajecten en permanent lid van het conceptteam. Bedacht o.a. concepten voor DvhN (DAG-campagne) en Nefarma (het 3D Farmahuis). Gelooft in de kracht van ideeën en een innovatieve bureauvisie van deze tijd.

Geerth Hessel Boschma – creatief/strategisch adviseur –

Oprichter van het bureau in 1987. Zette als bedenker, strateeg en aanjager veel (nu!) bekende merken en organisaties in de markt.
Motto: ‘ Je kunt adverteren, mailen, banneren of facebooken tot je een ons weegt, maar zonder bevlogen idee werkt niets en verspil je andermans geld.’

Werkt inmiddels als zelfstandig strategisch/creatief consultant vaak nauw samen met het bureau maar is daarnaast aanjager bij marketingtrajecten voor diverse internationale opdrachtgevers.

Erik Veenstra – online pro –

Erik de Noorman, zoals zijn geuzennaam luidt, schuwt de (markt)aanval niet. Weet erg veel van de laatste ontwikkelingen op online gebied en treedt op als procesbegeleider en sparringpartner voor onze klanten.

Walter Spek - sr art director -

Walter’s ervaring als Art Director is niet voor de poes! Deed de grote merken bij internationale bureaus en komt nu met de regelmaat van de klok invliegen bij La Compagnie met inbreng voor de internationale en nationale opdrachtgevers. Hond Bram is intussen ook bevriend met Barack, logisch als je zoveel bureaudienst hebt.

Björn Rubingh - Art Director -

Björn Rubingh, art director met grote voorliefde voor fotografie en dus beeldtaal. Mooie sparringspartner voor onze filmers en fotografen!

Ilse Graansma - Junior designer -

Het jongste talent bij La Compagnie verdwijnt bijna helemaal achter het grote Apple scherm. Maar onderschat haar niet; ze is hard op weg later een beroemd typo-director te worden!

Gerrit Veerman - Senior marketeer -

Marketeer Gerrit Veerman is naast een gedegen analyticus ook een verbinder en inspirator.
Brengt de nodige ervaring mee en zet kalm maar vastbesloten lijnen uit voor klanten.
Hoewel hij ‘hoofd gaming’ was bij één van onze klanten, is dit aspect er nog niet uitgekomen
als we het hebben over de scores bij ons beruchte tafelvoetbalspel. Schuwt het handwerk echter niet, zeker niet als het gaat om digital marketing.

Barack - gekwalificeerde bureauhond -

Is de 4e bureauhond in successie. Staat officieel op de payroll als ‘security dog’, maar last ook regelmatig een thuiswerkdag in. Zeer aaibaar en (meestal) geen modderpoten.