HOE WERKEN WIJ

We zijn bewust compact. We zijn daardoor mean & lean. We kunnen snel opschalen bij grote campagnes door onze schil met specialisten. We werken samen met EPPA Public Affairs in Den Haag en in België met Strategic & Creative Group Van Damme, Brugge. Ontmoet ons: we zijn 24/7 betrokken!

Renate den Heijer – managing director –

Is de stuurvrouw van het bureau, sparringpartner bij marketing- en communicatietrajecten en permanent lid van het conceptteam. Bedacht o.a. concepten voor DvhN (DAG-campagne) en Nefarma (het 3D Farmahuis). Gelooft in de kracht van ideeën en een innovatieve bureauvisie van deze tijd.

Geerth Hessel Boschma – creative director –

Oprichter van het bureau in 1987.  Zette als bedenker, strateeg en aanjager veel (nu!) bekende merken en organisaties in de markt. Motto: ‘ Je kunt adverteren, mailen, banneren of facebooken tot je een ons weegt, maar zonder bevlogen idee werkt niets en verspil je andermans geld.’

Erik Veenstra – online pro –

Erik de Noorman, zoals zijn geuzennaam luidt, schuwt de (markt)aanval niet. Weet erg veel van de laatste ontwikkelingen op online gebied en treedt op als procesbegeleider en sparringpartner voor onze klanten.

Walter Spek - sr art director -

Walter’s ervaring als Art Director is niet voor de poes! Deed de grote merken bij internationale bureaus en komt nu met de regelmaat van de klok invliegen bij La Compagnie met inbreng voor de internationale en nationale opdrachtgevers. Hond Bram is intussen ook bevriend met Barack, logisch als je zoveel bureaudienst hebt.

Björn Rubingh - Art Director -

Björn Rubingh, art director met grote voorliefde voor fotografie en dus beeldtaal. Mooie sparringspartner voor onze filmers en fotografen!

Ilse Graansma - Junior designer -

Het jongste talent bij La Compagnie verdwijnt bijna helemaal achter het grote Apple scherm. Maar onderschat haar niet; ze is hard op weg later een beroemd typo-director te worden!

Laura Dulleman - Junior Marketeer -

Wie slim is koopt nu al een schilderij van Laura Dulleman! Of het werk van deze dame straks in de grote galerieën hangt is nu nog de vraag, maar kunstzinnig is onze junior marketeer in elk geval wel. 

Is inmiddels afgestudeerd in ruimtelijke vormgeving en is bij ons een (client)service gevoelige collega op onze marketingafdeling. Maakt het liefst wandeltochten in haar uppie en krijgt dan de meest creatieve ideeën. Stoor haar dan dus niet!

Gerrit Veerman - Senior marketeer -

Marketeer Gerrit Veerman is naast een gedegen analyticus ook een verbinder en inspirator.
Brengt de nodige ervaring mee en zet kalm maar vastbesloten lijnen uit voor klanten.
Hoewel hij ‘hoofd gaming’ was bij één van onze klanten, is dit aspect er nog niet uitgekomen
als we het hebben over de scores bij ons beruchte tafelvoetbalspel. Schuwt het handwerk echter niet, zeker niet als het gaat om digital marketing.

Julia Rood - Junior vormgever -

Als je niet zo zeer van  paarden, maar wel van ezels houdt ben je bij La Compagnie aan het goede adres.
Want ook wij stoten ons niet enz enz. en hebben nota bene deze beesten in ons getekende organigram!
Via Minerva gaat Julia zich volgend schooljaar specialiseren in Silkscreen technieken. Wil uiteindelijk grafisch ontwerper worden en dat zien we ook wel degelijk gebeuren.
Kan zich bij La Compagnie helemaal uitleven in haar vrije rol op het middenveld en wat ons betreft ook regelmatig scoren!

Barack - gekwalificeerde bureauhond -

Is de 4e bureauhond in successie. Staat officieel op de payroll als ‘security dog’, maar last ook regelmatig een thuiswerkdag in. Zeer aaibaar en (meestal) geen modderpoten.