Hé marketingtalent, wij zijn op zoek naar jou! 

 

 

Ben jij een afgestudeerde duizendpoot in marketing en communicatie en op zoek naar die ene leuke baan in de marketing? Kom ons dan versterken!

Je bent een jongmens met talent. Je hebt al enige marketing ervaring. Je bent goed in wat je doet en dat kun je laten zien. Je weet wat er speelt in marketingland en je schrijft foutloos in zowel Nederlands als Engels. Je vindt het niet erg om hard te werken. Om alles aan te pakken. Om te leren. Je bent dedicated, weet van aanpakken, denkt vooruit in marketingprocessen en je bent niet bang om je mening te geven. 

Heb jij het in je om mee te denken over de beste strategieën, te brainstormen over creatieve concepten, de website en socials van onszelf te onderhouden en op de juiste manier het klantcontact te onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wie zijn wij dan?

De koffie staat altijd klaar bij La Compagnie. Wij zijn een relatief klein strategisch en creatief marketingbureau in Groningen, op zoek naar jou! Een medior marketeer die weet van aanpakken en ons marketing team kan versterken. 

We werken voor een breed scala aan klanten, van multinationals tot start- en scale ups. We helpen merken te ontstaan, ze groot te maken en ze lang te begeleiden. We houden van design en onderschatten zeker niet de kracht van geweldige oneliners. Maar alles begint natuurlijk met de kern, een strategie op basis van een geweldig groot idee. Want hoe je het ook wendt of keert; ideeën zijn doorslaggevend.

Geen dag is hetzelfde bij La Compagnie. Van het ontwerpen van nieuwe visitekaartjes voor een MKB bedrijf tot het volledig aanpassen van de huisstijl voor een al jaren bestaande grote klant. Van het ontwikkelen van een branding campagne voor een reeds bestaand merk tot het in de markt zetten van een compleet nieuwe organisatie. 

Wij zijn misschien wel klein, maar we hebben grote ambities! We bestaan al meer dan 30 jaar en hebben onze sporen inmiddels verdiend. We zien je graag minimaal 32 uur uur in de week voor in eerste instantie een half jaar, maar verlenging is zeker onze intentie!

Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Mooi! Mail je cv en motivatie naar renate@lacompagnie.nl