Ideeën vanuit Groningen,
marketing vanuit ons hart

We zoeken collega’s die nét zo bevlogen zijn als wij.
Die ook van het vak houden. 

 

Creatieve strateeg
Adviseur / Projectmanager / Marketeer
Financiële / Administratieve / Office collega
Creatieve conceptuele tekstschrijver

Creatieve strateeg

Een bijzondere vacature! 

En – zo weten wij – een speld in de hooiberg. 

Om een beeld te schetsen: klanten van La Compagnie rekenen niet alleen op strategische input, maar ook op het vermogen om op stafniveau te reageren op ad hoc situaties in de markt die zich bij onze klanten kunnen voordoen. Dit vraagt van bureauzijde kennis van zaken, ervaring, een vertrouwenspositie en een hoge mate van betrokkenheid t.a.v. het reilen en zeilen bij onze klanten.

Dit wat betreft het kader.

Dan, om het profiel te schetsen: we gaan wat dingen roepen, maar e.e.a. is niet in beton gegoten:
Je hebt een afgeronde universitaire studie of minimaal bewezen academisch denk- en werkniveau, je bent tussen de 28 en 45 jaar en ambitieus. Je wilt juist daar zijn waar het broeit en schuurt, in situaties waar je door jouw specifieke inbreng, visie en natuurlijke autoriteit het verschil kunt maken. Je herkent je in de visie op marketing en communicatie van La Compagnie. Je ziet kansen in een wereld die verandert. Waarin opvattingen over – en technieken in – marketing en communicatie ook sterk veranderen. De digitale transitie houdt je behoorlijk bezig en de online wereld heeft voor jou dan ook weinig geheimen. Sterker nog, je signaleert trends en ontwikkelingen op dat gebied en je bent een stevige gesprekspartners van de digitale bureaus met wie we samenwerken. Hoewel je de strategische staf van ons bureau gaat versterken, ben je niet wars van operationele acties en in dat verband een innemende en enthousiaste teamplayer. Je hebt een uitgesproken liefde voor het vak, je schrijft rapporten en adviezen die echt binnenkomen en verdedigt ze ten overstaan van volle zalen of een internationaal gezelschap met verve. 

En wat bedoelen we dan precies met  ‘creatieve strateeg’ ? In elk geval heb je een aanleg voor conceptuele uitdagingen, je kunt dwarsdenken of, zoals de Amerikanen zeggen, je bent lekker disruptive bezig als dat moet. Je plafond bepaal je bij dat alles overigens zelf. Van enkele jaren vreselijk gas geven bij een bureau dat bol staat van de dynamiek tot een langer carrière pad met participatie-opties.

En dan – tot slot –  ben je ook nog gewoon een leuke, nuchtere, enthousiaste en inspirerende collega om wie we soms erg moeten lachen. 

Reageren op deze functie?

Stuur je motivatie en CV aan sluitjeaan@lacompagnie.nl en we laten je weten of je ons hart hebt geraakt!

Online adviseur / projectmanager / marketeer

Veel van wat we hierboven  hebben opgeschreven, geldt ook voor onze online adviseur /projectmanager / marketeer .

Je bent het dagelijkse, inspirerende  aanspreekpunt voor jouw klanten. Daarnaast ben je ‘complementair inspirerend’ bij onze teambesprekingen en voel je je als een vis in het water in de ‘ideeën waterval’ die je elke dag opnieuw in ons bureau hoort klateren. Je hebt natuurlijk minimaal HBO en enkele jaren ervaring aan klant- of bureauzijde. Je digitale kennis gaat verder dan het in grote lijnen meedenken over flowcharts of projectplanningen. 

Je weet op een creatieve en vernieuwende manier telkens de klant te verrassen. Door middel van nieuwe strategieën en ideeën om te zetten in online campagnes zorg jij ervoor dat de conversie optimaal wordt gerealiseerd en er mooie resultaten worden behaald. Jij zult je gaan ontfermen over onder andere het stellen van doelen, opzetten van campagnes, schrijven van content en het opzetten van een uitstekende customer journey. Jij kijkt altijd vanuit de behoefte van de klant en zal het online aspect naar een hoger level willen tillen. 

Ook onze internationale klanten zweren bij jouw kennis en projectmanagement inzake een  url-strategie, het selecteren van de juiste partij voor het bouwen van portals en wat er moet gebeuren om resultaten te behalen op SEO en SEA vlak.

Je bent dan ook gids voor onze klanten in het complexe online / medialandschap. Je passie voor het vak en verantwoording t.a.v. het bureau, de club waar je werkt, zorgt ervoor dat je niet schrikt als een klant je ‘s avonds (een keertje) belt of als er in het weekend ergens in de wereld mensen een stand staan op te bouwen waarvoor jij nóg een keer geduldig uitlegt hoe het moet. 

Je weet door je ervaring in- of  met – bureaus dat Mad Men heel grappig is, maar ver van ons bed is als het gaat om werkethiek en opvattingen over betekenisvolle marketing. 

Nieuwsgierig naar de sfeer bij het bureau? Die moet je in de eerste plaats zelf komen proeven. Maar de naam La Compagnie wil letterlijk zoveel zeggen; we zijn een gezelschap, een hecht team van collega’s die allemaal maar één doel hebben: samen geweldig werk maken voor onze klanten. Elke dag opnieuw. 

Reageren op deze functie?

Stuur je motivatie en CV aan sluitjeaan@lacompagnie.nl en we laten je weten of je ons hart hebt geraakt!

Financiële / Administratieve / Office collega

Onze klanten krijgen precies te horen hoeveel uren we aan een project hebben gewerkt. Ze krijgen overzichtelijke offertes en facturen die geen eurocent achter de komma afwijken. Ze weten elk moment van het traject precies waar ze aan toe zijn. Inkomende facturen worden secuur gecheckt en daar geboekt waar ze horen. Voor dat alles draai jij, als onze nieuwe administratieve collega, je hand niet om.

Daarbij zorg jij ook voor office zaken als inkoop van kantoorartikelen, kantinefaciliteiten en ben je pro-actief in de organisatie van eigen borrels, teamuitjes en ons eigen congres 90 Minutes of Marketing.

Je hebt ervaring, zit vol energie, hebt prima referenties en bent een opgewekt persoon. Het mooie van deze functie is: je mag in overleg zelf je werktijden invullen. We schatten je inbreng op ongeveer  16 uur per week.

Reageren op deze functie?

Stuur je motivatie en CV aan sluitjeaan@lacompagnie.nl en we laten je weten of je ons hart hebt geraakt!

Creatieve conceptuele tekstschrijver

We zoeken een creatief  talent die in de broeikas van ideeën, die La Compagnie is, zich verder kan ontwikkelen en rijpen. Natuurlijk moet je in aanleg de pannen van het dak kunnen schrijven. Maar tegelijkertijd staat je ideeën motor continu aan en wil je maar één ding; een plek waar je ze kwijt kunt. Misschien ben je een trainee of een junior, we denken in eerste instantie aan een freelance of parttime verband voor deze groeibaan. Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift zou heel mooi zijn.

Reageren op deze functie?

Stuur je motivatie en CV aan sluitjeaan@lacompagnie.nl en we laten je weten of je ons hart hebt geraakt!