WEBTIME

NAAST DIVERSE OFFLINE-CAMPAGNES DIE OP DE ONTWERPTAFELS LIGGEN, IS HET DEZE MAAND VOORAL DE MAAND VAN DE NIEUWE WEBSITES BIJ LA COMPAGNIE.

Voor onze cliënt Holland Tyre Assen – internationaal im- en exportbedrijf van industriële banden – ontwikkelden we een nieuwe website inclusief online-bestelomgeving. Voor twee divisies van multinational Berry USA komen er eveneens twee sites voor nieuwe markten. Last but not least heeft ook de site van ons bureau een nieuwe look & feel.

De markt van de agrarische- en industriële banden is wereldwijd enorm. Denk daarbij aan de grote combines die oneindige akkers in de USA of Zuid-Amerika bewerken of de Caterpillars in de mijnbouw, op diverse continenten. Maar ook dicht bij huis vragen drassige ondergronden of de kweek en oogst van speciale gewassen veel specialisme. Holland Tyre heeft de kennis én de producten in huis om de wereldmarkt te werken en gaat dat nu ook online doen. De mijnbouwer in Peru heeft z’n banden, zo groot als een eensgezinswoning, binnen een paar dagen in huis.